Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی امروز نشستی را با حضور پلیس فتا و مجمع فعالان مجازی در حوزه کودک و نوجوان برگزار کرد که در آن تفاهماتی در خصوص همکاری‌های جدید برای حفظ امنیت و حقوق کودکان و نوجوانان در فضای مجازی شکل گرفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به گفته مسعود نظری‌منش رئیس مجمع فعالان مجازی در حوزه کودک و نوجوان "اعضای مجمع پیش از اینها به این حقیقت پی‌برده‌اند که کودکانمان در  مواجهه با فضای مجازی هم از نظر اطلاعاتی و هم از نظر شخصیتی تجربه بلوغ زودرس دارند و به همین دلیل چنین همکاری‌هایی برای آگاه‌سازی نسل جوان و آینده کشورمان بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

او گفته است: همکاری  این مجمع و پلیس فتا نخستین بار در بهمن ماه 1400 در جریان برگزاری پویش ملی "کودک سایبری" شکل گرفت تا پیام‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی خود را مستقیما به جامعه هدف کودک و نوجوان برساند و در جریان این همکاری، چندین هزار کاربر پلتفرم‌های عضو مجموعه کودک در پویش ملی کودک سایبری مشارکت کردند.

سعید پورابوالقاسم معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نیز در این نشست گفته است: مجمع فعالان مجازی در حوزه کودک و نوجوان بیش از یکسال است که در مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی فعال شده است؛ حفظ امنیت و رعایت حقوق کودکان و نوجوانان در فضای مجازی از اولویت‌های مرکز است و برنامه‌های متنوعی برای ارتقای این 2 مهم دارد.

سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نیز هدف از برگزاری این نشست را تفاهم برای «توسعه و ساماندهی همکاری‌های مشترک عملیاتی، ترویجی و آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های مجمع فعالان کودک و نوجوان در فضای مجازی در مأموریت پیشگیری و مقابله با تهدیدات سایبری کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پلیس فتای فراجا» عنوان کره است.

وی گفته است پلیس فتا می‌تواند دانش و اطلاعات روزآمد خود را از آخرین چالش‌ها و تهدیدات بالقوه و بالفعل فضای مجازی برای  قشر کودک و نوجوان که به‌دلیل ارتباط مستمر و موثر با خانواده‌ها دارد به مجمع منتقل کند.

در جلسه امروز مقرر شد تعدادی کتاب صوتی و دیجیتال در آینده نزدیک و در راستای اهداف پلیس فتا آماده شود.

معاون دادستان کل کشور: با خلأ نظارت بر فضای مجازی روبه‌رو هستیم/ تشدید نظارت بر وضعیت زندان‌هاوزارت ارشاد محور آموزش و تولید محتوای سواد رسانه‌ ای می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حقوق کودک فرهنگ و هنر در فضای مجازی حقوق کودک کودکان و نوجوانان کودک و نوجوان فضای مجازی مجمع فعالان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد

دانشگاه شیراز در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجرا‌های تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت 8 صبح 26 اردیبهشت، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، 37 مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محور‌های اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین 3 کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشور‌های برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محور‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محور‌های یادشده.

حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!