Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در نشست گرامیداشت هفته قوه قضائیه مطالبی به شرح زیر بیان کرد.

فضای مجازی در جامعه یکی از موضوعات بسیار مهم است که دستگاه قضا باید با افرادی که در این زمینه آب به آسیاب دشمن میریزند برخورد کند.

دستگاه قضا باید در جامعه از نفود افراد سود جو و فرصت طلب جلوگیری کند و به عنوان سند مشروعیت و حمایت از حقوق ملت و آزادی خواهی در جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امنیت در جامعه یک مسئله بسیار مهم است و مراکز امنیتی باید هوشیار بوده و از شگرد‌های دشمنان نباید غافل نباشند و راه نفود دشمن باید به حداقل برسد و این نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها در جامعه میباشد.

دستگاه قضا باید به عنوان یک دستگاه عدالت نمونه و الگو در جامعه در اجرای عدالت خواه باشد.

قضات باید با تشخیص درست در امر اجرای عدالت و قضاوت در جامعه به عنوان امانت دارای نسبت به حقوق همه افراد در جامعه ادای وطیفه کنند تا عدالت در جامعه و کشور از یک سلامت و امنیت برخوردار باشد.

استان مرکزی می‌تواند به عنوان استان پایلوت در بحث عدالت و اجرای عدالت و اقدامات حکیمانه مطرح باشد که نیاز است چالش‌های موجود در این زمینه برطرف شود.

اصلاح مجرمین و مجازات‌های بازدارنده هم باید از طریق دستگاه قضا در جامعه بررسی شود تا شاهد کاهش جرم در جامعه باشیم، مجرم‌های سابقه دار باید از سایر مجرمین تفکیک شوند.

مخلص الائمه استاندار مرکزی هم در این جلسه مطالبی به شرح زیر بیان کرد.

باید با ایجاد امنیت رفاه و آزادی در جامعه شاهد رشد و شکوفایی در جامعه باشیم که در راس این موارد باید اجرای عدالت به موقع مد نظر قرار گیرد و قوه قضایه باید برای تحقق این امر تلاش کند.

سند تحول قوه قضائیه یک اقدام موثر میباشد که نیاز است با یک همدلی جمعی در اجرای این سند تلاش‌های لازم انجام شود.

در قوه قضاییه این سند در زمان حضور آیت الله رئیسی در این قوه تدوین شد و پس از آن با همان چهارچوب و کمی تغییر این سند در دولت نیز تدوین شد که باید بتوان ضرب و ارتباطی بین این سند را انجام داد و قطعا نقاط مشترک فراونی می‌توان در این دو سند پیدا کرد.

حجت الاسلام موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم مطالبی به شرح زیر عنوان کرد.

تکریم مراجعین به دستگاه قضا مهم است و حقوق شهروندی مربوط به همه اقشار جامعه است و همه باید از حقوق شهروندی در جامعه مورد برخوردار باشند.

هدف وبرنامه و محوریت دستگاه قضایی بنابر سیاست‌های ترسیمی ریاست قوه قضاییه، تکریم مراجعان به دستگاه قضا و اجرای عدالت از بدو ورود مردم تا اجرای رای است.

رعایت استقلال قضایی یکی دیگر از رسالت‌های مهم قوه قضائیه در جامعه میباشد که به جد در این زمینه برای اجرای عدالت تلاش می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آیت الله دری نجف آبادی دادگستری استان مرکزی دستگاه قضا اجرای عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد

بر اساس ضوابط و قوانین جدید دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، دانشجویان این دانشگاه از عضویت در شبکه‌های مجازی غیرمجاز منع شدند و تشکیل گروه‌های دانشجویی بالای ۱۰۰ نفر نیز منوط به کسب مجوز از دانشگاه شد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، با توجه به اینکه رسانه‌ها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند که می‌بایست توسط ایجاد کنندگان گروه‌ها و کانال‌ها تحت عنوان ادمین‌ها یا مدیران، کنترل و مراقبت شوند.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تاکید کرد؛ متاسفانه در فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه تعدادی از این کانال‌ها در بستر فضای غیر مجاز مجازی فعالیت می‌کنند که انتقادهای فراوانی از سوی دانشجویان، والدین، اساتید و دلسوزان، به معاونت فرهنگی و دانشجویی واصل شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه قانون، فصل الخطاب همه فعالیت‌های فردی و اجتماعی است، لذا با استناد به تبصره‌های مواد ۳،۲ و ۷ ماده ۳۲ شیوه‌نامه انضباطی دانشجویی تحت عنوان تخلفات رایانه ای و مجازی بدین وسیله موارد ذیل به جهت اطلاع و اقدام ایفاد می‌ شود.

 با استناد به تبصره ۲ ماده ۳۲ تشکیل گروه‌های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر، نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.

در حال حاضر هیچ یک از گروه‌های دانشجویی که در بستر فضای مجازی فعال هستند، مجوز قانونی ندارند.

ممنوعیت عضویت در شبکه‌های مجازی غیر مجاز، با استناد به تبصره ۷ ماده ۳۲: هرگونه عضویت با هدف ارتباط و تبادل در شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوی مجازی گروه‌های غیرقانونی مشمول تنبیهات بندهای ۴ تا ۹(به جز بند ۵) می‌باشد. لذا هر گونه عضویت در کانال‌های غیر مجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد.

 از دانشجویان درخواست می‌شود ضمن توجه به مقررات و قوانین از عضویت در کانال‌های غیر مجاز و یا سایر شبکه‌های اجتماعی که فاقد مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هستند، خودداری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارسال پیامک تذکر حجاب به ۳۲۱ سرنشین خودرو
  • رئیس دیوان عالی کشور گفت: فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • فضای مجازی بستر مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است